DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA VASLUI

MINISTERUL SANATATII

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Home Birouri si servicii

Laborator Diagnostic şi Investigare în Sănătate Publică

Email Imprimare PDF

Laboratorul de Diagnostic şi Investigare în Sănătate Publică efectuează analize de microbiologie, serologie şi fizico – chimice, contra cost, conform Listei oficiale de analize, care se regăseşte la secţiunea Birouri şi Servicii, Laborator Diagnostic şi Investigare în Sănătate Publică.

Laboratorul efectuează testări HIV, gratuit, prin metoda ELISA.

Laboratorul de Diagnostic şi Investigare în Sănătate Publică este acreditat RENAR conform standardului SR EN ISO 17025, din anul 2014, pentru activitatea din sectorul microbiologie, serologie şi chimie sanitară.

Laboratorul de Diagnostic şi Investigare în Sănătate Publică este înregistrat în Registrul Național al Laboratoarelor care monitorizează calitatea apei potabile pentru monitorizare control, monitorizare audit, prelevare probe.

Program de lucru cu publicul:

Primire/recoltare probe:

Luni – Joi: 08.00  - 12.30
Vineri: 08.00  - 11.00

LISTA OFICIALĂ DE ANALIZE

 


 logo-sgg "Guvernare transparentă, deschisă și participativă – standardizare, armonizare, dialog îmbunătățit”- cod SIPOCA 35

PROGRAM DE LUCRU: De luni pana joi, in intervalul orar 08.00 -16.30, vineri, in intervalul orar 08.00 - 14.00. Pentru personalul contractual medico-sanitar si auxiliar sanitar al carui program de lucru este de 7 ore/zi, programul de lucru se va desfasura astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 08.00 - 15.30, vineri, in intervalul orar 08.00 - 13.00.